ELLE MÁRJÁ EIRA

– Elle Márjá Eira gir en fantastisk musikalsk og visuell opplevelse!

Alta Sami Festival er stolt over å få presentere årets artist under festivalen – Elle Márjá Eira! Hun vil med fullt band opptre torsdag den 12. februar kl. 21.00 på Studenthuset City Scene. Publikum kan forvente seg en nydelig musikalsk og visuell opplevelse.

FotoMortenPettersen_1500x996_850x564.jpg

– Elle Márjá Eira med sitt band gir en fantastisk musikalsk og visuell opplevelse. Hun kombinerer samisk fortellerkunst, vakker musikk, nydelige filmer og har skapt en helt egen måte å presentere sitt musikalske materiell. Vi er veldig glade for å kunne gi vårt publikum i Alta en unik reise, sier festivalkoordinator Inger Elin Utsi.

– Vi føler at Elle Márjá Eira med hennes dyktige musikere også er et Alta-band. Flere av musikerne er fra nettopp Alta og hun selv har bodd her i mange år og lagt grunnlag for sin karriere innen musikk og film nettopp i Alta. Hun har også sterke familierøtter i Alta da det er sommerbostedet til reindriftsfamilien hun tilhører, sier Utsi.

Bandet har ikke med sitt nye konsept spilt i Alta.

 

– Konserten vil skje i forbindelse med nordisk-samisk seminar som Nordisk informasjonskontor i Nord-Norge (NINN) arrangerer den 12. og 13. februar. Der representanter fra Nordisk råd, det norske Stortinget, og de samiske Sametingene vil delta, sier Utsi.

Les mer om seminaret på NINN sine hjemmesider:

http://www.ninn.no/

 

Billettene til konserten legges ut gjennom Billettservice. Mer informasjon kommer.

 

Her kan du følge med artisten via Facebook:

https://www.facebook.com/ElleMarjaEira